Berloumi, Belgische grillkaas
Berloumi heeft een unieke smaak, die je niet kan vergelijken met andere kazen. Gebakken of gegrild heeft hij een hartig en rijk aroma. Maar het is vooral de textuur die de kaas uitzonderlijk maakt want hij smelt niet zoals andere kazen dat doen. Onze kaas voelt eerder stug, vlezig en veerkrachtig aan in de mond. Een kaas met een bijzonder en grillig karakter dus. Een echte smaaksensatie, waar je snel van zal houden!
Berloumi eet je niet rauw. Je kan hem bakken of grillen, airfryen of barbecueën maar even goed frituren.


Met onze Berloumi kan je alle kanten uit in de keuken. De kaas smaakt heerlijk in een zomerse salade of als vleesvervanger. In de dagdagelijkse keuken tussen een broodje of in een wrap. Wij hebben speciaal voor jou enkele recepten verzameld, die hier al jaar en dag toppers zijn
We maken drie verschillende Berloumi. De Berloumi van koemelk met kruiden is de belangrijkste. Er is ook een Berloumi Bio gemaakt met biologische melk en een Berloumi Geit gemaakt met enkel geitenmelk


In De Zuivelarij verwerken we melk van lokale boeren tot uniek zuivel. De boeren produceren elk de melk voor één enkel product. Zo verkorten we verder de keten tussen de boer en de consument en weet de boer terug waar zijn melk naartoe gaat.